BÀr du pÄ en lÀngtan att komma dig sjÀlv nÀrmare?

Yogahelg för och med dig sjÀlv pÄ södra Gotland 15-18/9 2022

Helgen omsluts av vÀrme och varsamt hÄllande med lugn meditativ yoga, meditation, medveten nÀrvaro, varsamma samtal som bygger pÄ empati och medkÀnsla. 

Vi kommer Àven fokusera pÄ dina drömmar, vad du lÀngtar till och efter för att leva Àn mer sant och Àrligt med och mot dig sjÀlv.  

Vi bor lantligt vid Grötlingbo, i ett stort hus med tillgÄng till egna badrum för varje rum. 

God mat och vackra omgivningar att finna ro och stillhet i för att höra din sjÀl, ditt hjÀrta, dina drömmar, din lÀngtan och lÄta dem ta till orda.

3 500 kr, del i dubbelrum med tillgÄng till eget badrum (för rummet), bruncher, middagar och fika, i huvudsak vegetarisk kost och fisk. All yoga, meditation och övningar. Medtag egna lakan och handduk. 

Ankomstdag torsdag frÄn kl 16, vi serverar enklare middag kl 19. Yogan börjar fredag morgon kl 8.30 och vi avslutar helgen pÄ söndag kl 13.30.

Tips för dig som kommer frÄn fastlandet Àr att ta bÄten som avgÄr frÄn NynÀshamn den 15/9  kl 11.25 och retur den 18/9 kl 16.10. 

Meddela gÀrna om du kommer med bil och kan ta med dig nÄgon frÄn Visby eller om du kommer utan bil och önskar samÄkning. Det gÄr att ta lokalbuss (nr 10 eller 11) och bli upphÀmtad.  

Varmt vÀlkommen med din anmÀlan genom att klicka hÀr.

Sagt om KĂ€rleksfulla Relationer yogahelg/retreat:

"Tack för fina och mysiga, vĂ€lgörande dagar ❀❀"

"Åkte frĂ„n Grötlingbo stĂ€rkt med kĂ€nslor av glĂ€dje, rikedom, vĂ€rme, lugn och en stark tro pĂ„ mig sjĂ€lv ❀"