Bär du på en längtan att komma närmare dig själv ?

Yogahelg för och med dig själv på ljuvliga Gotland

Helgen omsluts av värme och varsamt hållande med lugn meditativ yoga, meditation, medveten närvaro, varsamma samtal som bygger på empati och medkänsla. 

Vi kommer även fokusera på dina drömmar, vad du längtar till och efter för att leva än mer sant och ärligt med och mot dig själv.  

God mat och vackra omgivningar att finna ro och stillhet i för att höra din själ, ditt hjärta, dina drömmar, din längtan och låta dem ta till orda.

3 500 kr, del i dubbelrum, bruncher, middagar och fika, i huvudsak vegetarisk kost och fisk. All yoga, meditation och övningar ingår. 

Ankomstdag torsdag 11 maj från kl 16, vi serverar enklare middag kl 19. Yogan börjar fredag morgon kl 8.30 och vi avslutar helgen på söndag den 14 maj kl 13.30.

Tips för dig som kommer från fastlandet är att ta båten som avgår från Nynäshamn torsdagen kl 11.25 och retur söndagen kl 16.00.. 

Meddela gärna om du kommer med bil och kan ta med dig någon från Visby eller om du kommer utan bil och önskar samåkning. Det går även att ta lokalbuss och bli upphämtad.  

Varmt välkommen med din anmälan genom att klicka här.

Sagt om Kärleksfulla Relationer yogahelg/retreat:

"Tack f√∂r fina och mysiga, v√§lg√∂rande dagar ‚̧ԳŹ‚̧ԳŹ"

"√Ökte fr√•n Gr√∂tlingbo st√§rkt med k√§nslor av gl√§dje, rikedom, v√§rme, lugn och en stark tro p√• mig sj√§lv ‚̧ԳŹ"