Tack till alla er hÀrliga som var med pÄ vÄr Ljuvliga helg 11-14 maj

Varmt vÀlkommen till en helg med yoga, brunch, healing, middag, meditation, intuition, andlighet och boende pÄ Södra Gotland 11-14 maj

Vi bor, sÄ som vi gjorde i fjol, i ett alldeles eget stort hus med en vÄrblomstrande trÀdgÄrd. Huset ligger lantligt nÄgon kilometer frÄn Eke Kyrka, Havdhem. 

VÀlkommen, torsdag 11 maj frÄn kl. 19. Det blir en lugn inledande stund med en kopp te och nyfikna samtal i vÄr matsal. Och innan vi skiljs Ät för sÀnggÄende erbjuder vi en kvÀllsmeditation.

Fredag morgon startar yogan kl. 8.30. Dagarna omsluts av vÀrme och varsamt hÄllande med lugn meditativ yoga, meditation, medveten nÀrvaro, varsamma samtal och övningar som lockar fram det intuitiva och andliga i dig. 

Vi erbjuder Àven möjligheten att i förvÀg boka medial vÀgledning med Pia, 300 kr, 30 min. 

Vi kommer Àven ge tid och eftertanke till vad du kan ta med dig frÄn helgen för att mÄ bra i din vardag och kanske leva Àn mer sant och Àrligt med och mot dig sjÀlv

Dessutom bjuder helgen pÄ brunch, fika, middag samt egen tid. Vi avslutar dagarna med gemensamma krafter och meditativ sinnesstÀmning Äterskapa huset och Ätersamlas i yogasalen för reflektion innan vi skiljs Ät. 

Pris och innehÄll: 3 500 kr, del i dubbelrum med eget badrum, Bruncher, middagar och fika, I huvudsak vegetarisk kost och fisk. All yoga, meditation och övningar. 

Eventuellt enkelrum mot tillÀgg, beror pÄ antal deltagare. 

Tips för dig som kommer frÄn fastlandet Àr att ta bÄten som avgÄr frÄn NynÀshamn torsdagen kl. 11.25 med ankomst kl. 15 i Visby. Du kan Àgna eftermiddagen Ät att strosa i Visbys mysiga grÀnder, besöka butiker och café. Vi föreslÄr retur med bÄten söndagen kl. 16.00.

Meddela gÀrna om du kommer med bil och kan ta med dig nÄgon frÄn Visby eller om du kommer utan bil och önskar samÄkning. Det gÄr Àven att ta lokalbuss och bli hÀmtad/lÀmnad i Havdhem.

Nu Àr det fullbokat. SÄ roligt! Hör gÀrna av dig om du vill vara med vid ett annat tillfÀlle sÄ noterar vi det och Äterkommer om/nÀr det blir av. 

Varm hÀlsning Pia & Lotta

P.s. hÀr kan du boka din bÄtbiljett Destination Gotland

Sagt om KĂ€rleksfulla Relationer yogahelg/retreat 2022

"Tack för fina och mysiga, vĂ€lgörande dagar ❀❀"

"Åkte frĂ„n Grötlingbo stĂ€rkt med kĂ€nslor av glĂ€dje, rikedom, vĂ€rme, lugn och en stark tro pĂ„ mig sjĂ€lv ❀"