LÀngtar du efter att stÄ i ditt magiska ljus & leva i en hÀrlig kÀrleksrelation med dig sjÀlv?

Online kurs i 8 veckor med möjlighet till fyra individuella samtal. Du startar nÀr du vill.

Jag vÀnder mig till dig kvinna som djupt inom dig vet ditt vÀrde, men som ger mer till andra Àn dig sjÀlv. Som Àr bra pÄ att anpassa dig, fixa och trixa, men det blir ocksÄ pÄ din egen bekostnad. Som kÀnner dig frustrerad. Irriterad. I obalans. Orolig. Trött. Maktlös. Som upplever att du Àr vilsen, som att du förlorat dig sjÀlv. Och som inom dig bÀr pÄ en lÀngtan att vÄga göra val som kÀnns rÀtt för dig. Som kÀnns Àkta och sanna. Som fÄr dig att blomstra och strÄla. Och du vet att nÀr du mÄr bra Àr det lÀttare att stötta andra. Och du kÀnner att du behöver hjÀlp för att lyckas.

Under Ätta veckor fÄr du veckovisa inspelningar med mig, ca 15 minuter, som innehÄller samtal och övningar för att komma i kontakt med det mjuka, fridfulla och sanna inom dig och runt dig. Du kommer inse hur tankar, kÀnslor, erfarenheter och behov pÄverkar dig. Och Àven fÄ en djupare förstÄelse för hur lagen om attraktion fungerar och hur du fÄr den att arbeta för dig.

Dessutom fÄr du veckovisa inspelningar med meditationer som du kan lÄta dig guidas av dagligen under den innevarande veckan för att landa i det mjuka och lugna inom dig.

Och jag rekommenderar att du varje dag ger dig en stunds stillsam reflektion med din vackra anteckningsbok, som du införskaffat för programmet, dÀr du skriver ner dina tankar, kÀnslor och insikter.

 Du kan ocksĂ„ köpa till fyra individuella samtal med mig pĂ„ telefon eller Zoom pĂ„ vardera en timme, som du bokar in under de Ă„tta veckorna nĂ€r det passar dig och dina behov. HĂ€r fĂ„r du möjlighet att Ă€rligt och uppriktigt berĂ€tta vad du brottas med och vad som fungerar, du fĂ„r genom det insikter och upptĂ€cker valmöjligheter.

Resultat som du kan förvĂ€nta dig Ă€r: Med grunden i detta finner du din inre mjukhet och det som Ă€r sant för dig. Du finner din inre styrka och livskraft, en inre styrka och kraft som gör dig modigare och mer livsglad. Du finner mer av ditt syfte, som gör att livet kĂ€nns vĂ€rdefullt och meningsfullt. Och du vĂ„gar göra förĂ€ndringar i ditt liv som du vet att du behöver göra för att leva mer sant, Ă€rligt och kĂ€rleksfullt med och mot dig sjĂ€lv. 

Pris och investering Àr: 995 kr för 8-veckors online programmet. 2995 kr för 8-veckors online programmet samt 4 individuella samtal.

Klingar det an i dig, vill du vara med? Du Ă€r sĂ„ varmt vĂ€lkommen! Hör gĂ€rna av dig pĂ„ mail – bĂ„de för att boka din plats och om du undrar nĂ„got.