Access Bars

Jag erbjuder Access Bars som är en fysisk behandling där jag vidrör ditt huvud på 32 punkter som sätter igång energiflödet i kroppen och som snabbt hjälper dig att slappna av och uppleva ett inre lugn trots att inget i den yttre världen förändrats. 

Många upplever att tankeverksamheten lugnar ner sig, att de befrias från oro, stress och återkommande tankar som tar energi och kraft. Många säger också att de känner sig lättare, klarare och mer fridfulla. 

Behandlingen tar ca 1 timme och du märker effekt redan vid första tillfället. Du ligger på rygg under en filt med kläderna på. 

Dessa behandlingar sker oftast i Kräklingbo på Gotland, men kan även ske på annan plats enligt överenskommelse. 

750 kr per behandling, du kan med fördel kombinera dem med samtal. Just nu erbjuder jag samtal och/eller behandling – tre för 1500 kr. Du kan även dela på detta med andra, t ex om ni är en familj eller vänner som vill ha varsin behandling. 
 

Här är en film om hur du kan uppleva Access Bars 

För dig som vill veta mer vad Access Bars är: Det finns 32 punkter på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, attityder, beslut och uppfattningar vi har eller haft om något. Det kan t ex handla om pengar, kontroll, sexualitet, kroppen, glädje, sorg, självläkning, kreativitet, hopp och drömmar. Genom att dessa punkter varsamt berörs hjälper det dig att släppa mönster som hindrar dig från att leva ditt liv sant och ärligt med och mot dig själv. Du får mer tillgång till den du i sanning och renhet är. Vad är mer betydelsefullt än det?

Sagt om Access Bars

”Det är så ljuvligt att få Bars, tankarna lugnar ner sig och jag känner en fridfullhet.”

”Tack,  jag känner mig så mycket klarare och lugnare.”

 

Kontakta mig