KĂ€rlekshelg i Visby

Varmt vÀlkommen att boka er kÀrlekshelg i mysiga Visby

Fredag, incheckning frĂ„n kl 15 pĂ„ Kalk Hotel i Visby. Vi ses kl 16-18 för ett första samtal. Samtalet Ă€r utforskande för att höra era behov, skav och önskemĂ„l Ni ges möjlighet att prova Imagodialogen pĂ„ ett lĂ€ttsamt sĂ€tt. KvĂ€llen har ni för er sjĂ€lva, kanske bokar ni bord pĂ„ Volare som Ă€r en omtyckt restaurang och som ligger nĂ€ra hotellet. 

Lördag, kl 8-11 serveras frukost pĂ„ Kalk Hotel. Ni har nĂ„gra timmar pĂ„ egen hand. Kanske att ni tar en promenad lĂ€ngs havet, i de mysiga grĂ€nderna, tittar in i nĂ„gra av affĂ€rerna eller besöker Domkyrkan. 

Kl 13-15.45, inklusive paus, sĂ„ möts vi pĂ„ hotellet och ni har varsin Imagodialog. Den innebĂ€r att en av er talar och den andre speglar det som sĂ€gs, utan egna vĂ€rderingar eller synpunkter. Jag stöttar er bĂ„da, mĂ„nga gĂ„nger kan dialogen kĂ€nnas annorlunda och lite jobbig, men kĂ€nslorna efterĂ„t Ă€r ofta lĂ€ttnad och lugn. 

Ni har resten av dagen och kvĂ€llen för er sjĂ€lva och jag hjĂ€lper gĂ€rna till med att förboka bord pĂ„ t ex G:a Masters eller nĂ„gon annan av Visbys trevliga restauranger. 

Söndag, kl 8-11 serveras frukost pĂ„ Kalk Hotel och utcheckning Ă€r senast kl 12. 

Kl 12-14, inklusive paus. Nu har vi vĂ„rt sista samtal. Det blir en möjlighet för er att summera dagarna och var ni nu stĂ„r i er relation. Kanske vill ni prata om hur ni kan ta med er kĂ€nslan ni upplevt mellan er under helgen in i er vardag. Vi blandar ”vanligt prat” med Imagodialoger dĂ€r ni bĂ„da fĂ„r utrymme att uttrycka er. 

Och jag finns till hands mellan samtalstiderna om ni behöver kontakt med mig. Ni kommer att fĂ„ med er tips och förslag pĂ„ övningar samt sjĂ€lva dialogmodellen som ni kan anvĂ€nda om och om och om igen för att höra er sjĂ€lva och varandra pĂ„ djupet. Och det kan vara en god idĂ© att boka uppföljande samtal över Zoom med mig nĂ€r behovet finns pĂ„ hemmaplan. 

Ni bokar sjĂ€lva resan och Kalk Hotel. Priset för samtalen som jag fakturerar er Ă€r 7 500 kr för hela helgen, samt  eventuella förberedande samtal inför er kĂ€rlekshelg. 

KĂ€nn in och tyck till. och jag hoppas att vi ses!

Varm hÀlsning Lotta