Individuella samtal Online eller pÄ Gotland

KÀnner du att du Àr vilse i livet? Har det inte blivit som du tÀnkt dig? KÀnner du att livet drabbat och drabbar dig? KÀnner du dig ensam? Upplever du att andra upplever att du gnÀller, Àltar? KÀnner du dig oförstÄdd? Har du försökt flera gÄnger att Àndra pÄ ditt liv, men faller tillbaka till ruta ett?

BÀr du pÄ en sorg, smÀrta i dig, som du inte vill prata med vem som helst om? HÄller du skenet uppe, men inom dig gnager oron? Kanske ocksÄ en sorts olust? Eller kÀnner du dig frustrerad, irriterad rent av arg? Har du mÄtt dÄligt under en lÀngre tid, sÄ att du tror att det Àr sÄ hÀr det Àr att vara du, men nÄgonting inom dig viskar att sÄ Àr det inte alls?

Jag lyssnar till dig och jag vill höra det som smĂ€rtar dig, det som gör att livet kĂ€nns jobbigt. Jag vill höra det som gör ont i dig. Jag vill Ă€ven höra det som du kanske tĂ€nker Ă€r gnĂ€ll. Och jag vill höra din innersta lĂ€ngtan, det som du önskar fĂ„ uppleva mer av i livet. Ja, jag vill höra dig, hela dig.

I vÄra samtal fÄr du en djupare, kÀrleksfullare förstÄelse för dig sjÀlv och dina behov. Du upplever större inre frid och börjar göra val som kÀnns bra för dig, sunda och Àrliga med och mot dig sjÀlv. KÀrleksfulla helt enkelt. Och de gynnar Àven andra.

Samtalen sker online eller pĂ„ Gotland. De varierar mellan 60-90 minuter. 750 kr per tillfĂ€lle. VĂ€ljer du att köpa tre samtal vid ett och samma tillfĂ€lle  betalar du 1 500 kr. Jag fakturerar dig. 

Sagt om samtalen: ”Jag vet inte vad du gör, men du fĂ„r syn pĂ„ saker som Ă€r mitt i prick och allt blir klarare och lĂ€ttare.” 

”Samtalen med dig hjĂ€lper mig att se mig sjĂ€lv, de ger mig kraft och hjĂ€lper mig att komma pĂ„ rĂ€tt spĂ„r.”

Jag ser fram emot att höra av dig, du bokar din tid via knappen ”Boka samtal”.

Mer sagt om individuella samtal

”Lotta har förmĂ„gan att fĂ„ mig att sĂ€tta ord pĂ„ mina kĂ€nslor och Ă€r otroligt duktig pĂ„ att grĂ€va fram vad som kan ligga bakom, hitta bakomliggandes orsaker. Det gör att saker och situationer klarnar för mig, jag förstĂ„r vad som Ă€r vad och det hjĂ€lper mig att sortera ut och göra val som kĂ€nns rĂ€tt för mig.”

”Du hjĂ€lper till att göra diffusa saker och kĂ€nslor konkreta och det i sin tur gör att jag fĂ„r energi.”

”Du fĂ„r mig att kĂ€nna mig vĂ€rdefull och viktig som mĂ€nniska, tack.”

”Lotta har hjĂ€lpt mig att rĂ€dda en relation som annars hade tagit slut genom att ge rĂ„d pĂ„ hur jag ska agera, vara nyfiken och utforskande istĂ€llet för inta försvarsstĂ€llning. RĂ„den stĂ€rker faktiskt alla relationer – kĂ€rlek, barn, slĂ€kt, kompisar och arbetskamrater.”

Kontakta mig