Individuella samtal i KrÀklingbo pÄ Gotland eller Online

KÀnner du att du saknar nÄgot, men vet liksom inte vad det Àr? LÀngtar du efter att höra dig sjÀlv pÄ djupet, men tycker det Àr svÄrt att göra pÄ egen hand? Vill du förstÄ dig sjÀlv Àn mer och varför du gör de val du gör? Vill du kÀnna dig gladare, tryggare och friare?

Ofta söker vi svaren utanför oss sjĂ€lva. Vi önskar att andra kunde Ă€ndra pĂ„ sig sĂ„ skulle livet kĂ€nnas bĂ€ttre, men i dessa samtal utgĂ„r vi helt och hĂ„llet ifrĂ„n dig och din sanning. Jag hör dig, jag stöttar dig, jag tror pĂ„ din fulla förmĂ„ga.  

Jag anvÀnder mig av coaching och Imago. Imago Àr en dialogform som innebÀr att jag i huvudsak speglar det du berÀttar. Genom detta hör du dig sjÀlv och fÄr djupare förstÄelse för dig sjÀlv, dina val, dina behov, dina strategier och dina barndomssÄr.

I vÄra samtal ökar du din medvetenhet om dig sjÀlv, du kan uppleva större inre frid och göra val som kÀnns bra för dig, sunda och Àrliga med och mot dig sjÀlv. KÀrleksfulla helt enkelt.

Samtalen sker i KrĂ€klingbo pĂ„ Gotland eller online. De varierar mellan 60-90 minuter. 850 kr per tillfĂ€lle. VĂ€ljer du att köpa tio samtal vid ett och samma tillfĂ€lle fĂ„r du ett samtal gratis dĂ€rutöver, dvs elva samtal till priset av tio.  

Sagt om individuella samtal

“Lotta har förmĂ„gan att fĂ„ mig att sĂ€tta ord pĂ„ mina kĂ€nslor och Ă€r otroligt duktig pĂ„ att grĂ€va fram vad som kan ligga bakom, hitta bakomliggandes orsaker. Det gör att saker och situationer klarnar för mig, jag förstĂ„r vad som Ă€r vad och det hjĂ€lper mig att sortera ut och göra val som kĂ€nns rĂ€tt för mig.”

“Du hjĂ€lper till att göra diffusa saker och kĂ€nslor konkreta och det i sin tur gör att jag fĂ„r energi.”

“Du Ă€r en klippa!”

“Lotta har hjĂ€lpt mig att rĂ€dda en relation som annars hade tagit slut genom att ge rĂ„d pĂ„ hur jag ska agera, vara nyfiken och utforskande istĂ€llet för inta försvarsstĂ€llning. RĂ„den stĂ€rker faktiskt alla relationer – kĂ€rlek, barn, slĂ€kt, kompisar och arbetskamrater.”

Kontakta mig