Individuella samtal i KrÀklingbo pÄ Gotland eller Online

Önskar du att hitta nĂ„gon att prata med? Som hör dig, tror pĂ„ dig, som vill dig vĂ€l? KĂ€nner du att du saknar nĂ„got, men vet liksom inte vad det Ă€r?

Jag lyssnar till dig och jag vill höra det som smÀrtar dig, det som gör att livet kÀnns jobbigt. Jag vill höra det som du kanske tÀnker Àr gnÀll, men som du innerst inne vet Àr en djup lÀngtan.

 

I vÄra samtal fÄr du en djupare, kÀrleksfullare förstÄelse för dig sjÀlv, dina val och dina behov. Du upplever större inre frid och börjar göra val som kÀnns bra för dig, sunda och Àrliga med och mot dig sjÀlv. KÀrleksfulla helt enkelt.

Samtalen sker online eller i KrÀklingbo pÄ Gotland. De varierar mellan 60-90 minuter. 750 kr per tillfÀlle. VÀljer du att köpa tre samtal vid ett och samma tillfÀlle  betalar du 1500 kr. Jag fakturerar dig. 

Sagt om samtalen ”Jag vet inte vad du gör, men du fĂ„r syn pĂ„ saker som Ă€r mitt i prick och allt blir klarare och lĂ€ttare.” ”Samtalen med dig hjĂ€lper mig att se mig sjĂ€lv, de ger mig kraft och hjĂ€lper mig att komma pĂ„ rĂ€tt spĂ„r.”

Jag ser fram emot att höra av dig, du bokar din tid via knappen ”Boka samtal”.

Mer sagt om individuella samtal

”Lotta har förmĂ„gan att fĂ„ mig att sĂ€tta ord pĂ„ mina kĂ€nslor och Ă€r otroligt duktig pĂ„ att grĂ€va fram vad som kan ligga bakom, hitta bakomliggandes orsaker. Det gör att saker och situationer klarnar för mig, jag förstĂ„r vad som Ă€r vad och det hjĂ€lper mig att sortera ut och göra val som kĂ€nns rĂ€tt för mig.”

”Du hjĂ€lper till att göra diffusa saker och kĂ€nslor konkreta och det i sin tur gör att jag fĂ„r energi.”

”Du Ă€r en klippa!”

”Lotta har hjĂ€lpt mig att rĂ€dda en relation som annars hade tagit slut genom att ge rĂ„d pĂ„ hur jag ska agera, vara nyfiken och utforskande istĂ€llet för inta försvarsstĂ€llning. RĂ„den stĂ€rker faktiskt alla relationer – kĂ€rlek, barn, slĂ€kt, kompisar och arbetskamrater.”

Kontakta mig