Hej Lotta här

Jag tycker att ärliga, uppriktiga, djupa samtal är ljuvliga. De är fantastiska verktyg för att väcka och skapa kärlek och medvetenhet  till oss själva, varandra  och livet. Även yoga, meditation och olika healingtekniker lockar fram den känslan. Att få sätta ord på tankar, känslor och behov, få kontakt inåt oss själva och lyssna till andra på djupet – det är som att vara i paradiset.

Jag vill bidra till inre lugn, medvetenhet och ja faktiskt kärlek i världen, liten som stor, vilket innefattar en vardag som vi trivs att leva i, som vi är tacksamma över och som vi uppskattar. Min tro är att vi skapar vår egen lycka, men att vi många gånger är vår värsta fiende, kritiker. Men även att vi till stor del påverkas av andra människors tyck och tänk, åsikter, synpunkter och sätt att leva sina liv. Det kan skapa en känsla av vilsenhet.

Ibland kan vi uppleva att vi fastnar i livet, att det kör ihop sig för oss, att vi är på fel plats, att vi gjort fel val som tagit oss in på fel vägar, fel relationer, fel situationer. Eller att livet drabbar oss med t ex sjukdomar, stress, skilsmässor, olycksfall eller dödsfall. 

Då kan vi behöva stöd för att se klarare och för att vara modiga att göra förändringar som till slut tar oss till en bättre, sundare, skönare plats och då är det ljuvligt att också ha kontakt in till det lugna inom oss. Min upplevelse är att både samtal och kontakten in till det lugna inom oss känns som att hålla en trygg hand som ger oss mod att våga göra val som känns ärliga och äkta, kärleksfulla helt enkelt. Jag är gärna ditt stöd på din resa, så länge du behöver mig.

Min nyfikenhet har lett mig till olika utbildningar såsom personalvetare, coach, dialogledare, Imagoterapeut, yogalärare, mindfulnessinstruktör och olika utbildningar inom energier för sinnet, känslorna, kroppen och själen.

Livet tar oss på olika vägar, så även mig. Jag har förflutet från många olika yrken. Bl a har jag skapat och genomfört medarbetarprojekt inom personlig utveckling på företag och för privat personer. Och arbetat med barn, ungdomar och vuxna. Sedan 2005 har jag haft eget företag inom coaching, samtal, mindfulness, retreat, meditation och yoga som jag ibland kombinerat med anställningar, ibland ägnat det heltid. Jag har också varit volontär på Självmordslinjen och tränat ungdomar i friidrott. Jag njuter av promenader, helst i skogen och nära vatten. Jag trivs i det som känns naturligt och som ger en behaglig känsla och söker mig ofta till sådana platser, relationer och sammanhang. 

Jag har skrivit ”Lilla boken om mindfulness, medveten närvaro” (45 sidor inklusive ett 9-veckors program). Den finns att köpa för 150 kr, kontakta mig så skickar jag den till dig. Porto ingår.

Jag är medlem i Svenska Imagoföreningen där jag också är sekreterare. 

Varmt välkommen att höra av dig!

Sagt om Lotta

”Du känns varm, tydlig och lugn. Du finns där och styr precis lagom då vi ibland kommer på villospår i samtalet…jag tyckte det var en fin och givande stund.”
nötter som hjärtan
”Du guidade oss så fint genom samtalet vi hade.”
”Jag uppskattar drivkraften i din naturliga nyfikenhet och vilja att förstå. Jag uppfattar dig som en ärlig och rättfram person som vågar sätta ord på dina tankar utan att uppfattas som någon som måste ha rätt/veta hur det ska vara. Det förhållningssättet tror jag är en av dina framgångsfaktorer.”
kärleksfullarelationer
”Du är grym Lotta”

| Powered by HFH Digital