Om Lotta

Mitt stora intresse är människor och kärlek. Varför vi gör som vi gör, vad vi kan göra för att må bättre och njuta av det liv vi har. Hur vi kan skapa kärlek i vardagen, till oss själva, varandra  och livet genom samtal,  sätta ord på våra tankar och känslor, få kontakt inåt oss själva och lyssna till andra på djupet. Och även genom yoga, meditation och olika healingtekniker. 

Jag vill bidra till fred, frihet och kärlek i världen, liten som stor, vilket innefattar en vardag som vi trivs att vara i, som vi är tacksamma över och som vi uppskattar att vi lever i. Min tro är att vi skapar vår egen lycka, men att den också påverkas av vårt samspel med andra, att vi faktiskt påverkar varandra. 

Min nyfikenhet har lett mig till olika utbildningar såsom personalvetare, coach, dialogledare, Imagoterapeut, yogalärare, mindfulnessinstruktör och olika utbildningar inom energier för sinnet, känslorna, kroppen och själen.

Livet tar oss på olika vägar, så även mig. Jag har förflutet från många olika yrken, t ex som handledare till arbetssökande och ensamkommande ungdomar, fritidsledare,  effektivitetskonsult, personlig assistent. Jag har skapat och genomfört medarbetarprojekt inom personlig utveckling på företag och för privat personer. Sedan 2005 har jag haft eget företag inom coaching, samtal, mindfulness, retreat, meditation och yoga som jag ibland kombinerat med anställningar, ibland ägnat det heltid. Jag arbetar också då och då som volontär på Självmordslinjen.

2010 skrev jag ”Lilla boken om mindfulness, medveten närvaro” (45 sidor inklusive ett 9-veckors program) som jag gjort nytryck av. Den finns att köpa för 120 kr, kontakta mig så skickar jag den till dig. Porto tillkommer. 

Jag är medlem i Svenska Imagoföreningen där jag också sitter med i styrelsen. 

Varmt välkommen att höra av dig.

Sagt om Lotta

”Du känns varm, tydlig och lugn. Du finns där och styr precis lagom då vi ibland kommer på villospår i samtalet…jag tyckte det var en fin och givande stund.”
nötter som hjärtan
”Du guidade oss så fint genom samtalet vi hade.”
”Jag uppskattar drivkraften i din naturliga nyfikenhet och vilja att förstå. Jag uppfattar dig som en ärlig och rättfram person som vågar sätta ord på dina tankar utan att uppfattas som någon som måste ha rätt/veta hur det ska vara. Det förhållningssättet tror jag är en av dina framgångsfaktorer.”
kärleksfullarelationer
”Du är grym Lotta”

Kontakta mig

| Powered by HFH Digital