Hitta kÀrlek i din relation med digital parterapi

Parterapi Online eller pÄ Gotland

Om Imagosamtal

Vill ni fĂ„ verktyg, stöd och inspiration att skapa energi och lust i relationen?  Är du frustrerad eller uppgiven, men lever nĂ„gonstans pĂ„ hoppet Ă€ndĂ„? Eller kĂ€nns det bara trist att leva ihop? Funderar ni pĂ„ att skiljas eller en av er gör det? Undrar du om grĂ€set kanske Ă€ndĂ„ Ă€r grönare pĂ„ andra sidan? Har en av er varit otrogen? Eller Ă€r det nĂ„got annat som gör att er relation skaver och ni vill ha en tredje part som stöd?

Det Àr mÄnga som valt Imago och lyckats att mötas pÄ nytt, pÄ en djupare och mer kÀrleksfull nivÄ Àn tidigare, eller som vÀljer att gÄ skilda vÀgar, men dÄ pÄ ett fredligare och mer förstÄende sÀtt. 

HÀr kan ni ta del av mitt sÀtt att se pÄ parrelationen. 

Imago har frÀmst riktat sig till par, men metoden gÄr likavÀl att applicera pÄ alla typer av relationer t ex förÀldra-barn, arbetsrelationer, vÀnner, slÀkt och grannar, helt enkelt dÀr det finns vilja att skapa fredliga relationer. LÀs mer om det lÀngre ner pÄ sidan

Att mötas pÄ djupet

Onlime eller pÄ Gotland

Med hjÀlp av Imagodialogen (den ena talar och den andre speglar) och mig fÄr ni stöd att höra varandra. Jag finns med för att stödja att strukturen följs sÄ att ni inte hamnar i pajkastning eller samtal av ping-pong karaktÀr. Du fÄr stöd att uttrycka dig, det du verkligen menar, det du verkligen kÀnner. Vi har ett medvetet lÄngsamt tempo, för dÄ aktiveras vÄrt parasympatiska nervsystem som ger oss lugn och ro och vi kan höra vad som sÀgs utan tolkningar och vi blir mer medvetna, ansvarstagande och samarbetsvilliga.

Varje samtal Àr unikt, vi ger plats sÄ att det som behöver komma fram fÄr komma fram. Ibland rÀcker det med ett samtal, ibland behövs fler. Intentionen Àr att ni bÄda fÄr bÄde tala och spegla under en session.

Samtalen sker online eller pÄ Gotland. AvsÀtt upp emot tvÄ timmar per gÄng, första gÄngen kan vara nÄgot lÀngre. 2 495 kr per tillfÀlle. VÀljer ni att köpa fem samtal vid ett och samma tillfÀlle betalar ni för fyra, dvs ni fÄr ett samtal gratis.

Ni kan Àven med fördel kombinera parsamtalen med individuella samtal. T ex fem parsamtal och fyra individuella samtal, som ni fördelar valfritt mellan er,  pris för detta ligger totalt pÄ 11 980 kr. 

Om ni vill prova pÄ ett parsamtal, sÄ erbjuder jag det till ett reducerat pris, 495 kr. Ni behöver avsÀtta en timme. Timmen innehÄller bÄde prat om er kÀrleksrelation och ni fÄr prova pÄ övningar för att höra varandra.  HÀr kan ni ta del av mitt sÀtt att se pÄ parrelationen. 

Första gÄngen kan metoden kÀnnas lite mÀrklig, annorlunda, men nÀr vi tar det lugnt och med nÀrvaro brukar det kÀnnas vÀl vÀrt försöket. MÄnga uttrycker att de kÀnner sig lyssnade och förstÄdda pÄ ett nytt sÀtt, djupare Àn tidigare. De flesta brukar uttrycka att de har ett lugn inom sig, men ocksÄ en trötthet, sÄ det Àr skönt att kunna ta det stillsamt efterÄt, gÀrna tillsammans.


FörÀldra-barn dialog Online eller pÄ Gotland

baby fist bumb
Familjekram

Vill du förbÀttra din relation till ditt vuxna barn eller till en av dina förÀldrar Àven om du Àr vuxen nu?

I de flesta fallen byter man roller, vem som talar och vem som lyssnar, förutom i förÀldra-barn dialogen, dÀr utgÄr vi ifrÄn barnets smÀrta och lidande som en sanning och barnet behöver inte höra förÀlderns perspektiv. Det innebÀr att förÀldern fÄr trÀna sig i att möta sitt vuxna barn pÄ ett barns nivÄ. För Àven om vi blir vuxna i Älder och kropp sÄ finns det sÄrade barnets sÄr kvar inom oss tills vi lÀkt det. Och det Àr fantastiskt att som barn kÀnna att bli mött av sin förÀlder Àven om det sker i vuxen Älder.

Innan vi ses tillsammans alla tre fysiskt eller online (90 minuter), sÄ trÀffar jag var och en av er online (60 minuter) för att fÄ en förstÄelse för er relation,  men ocksÄ för att informera om hur samtalen och processen gÄr till. 2.495 kr per tillfÀlle, de individuella samtalen inför det gemensamma ingÄr i detta. VÀljer ni att köpa fem samtal vid ett och samma tillfÀlle betalar ni för fyra, dvs ni fÄr ett samtal gratis.

Samtal med en vÀn, kollega, slÀkting eller annan person som du önskar förstÄ och bli förstÄdd av. Online eller pÄ Gotland.

Har ni hamnat i en konflikt som Àr svÄr att komma ur? Tycker ni olika och hamnar i anfall och försvar? KÀnner ni att ni behöver en utomstÄende part för att bringa mer klarhet i situationen och relationen?

Imagodialogen som Ă€r den centrala delen av Imago gĂ„r ut pĂ„ att den ena talar och berĂ€ttar om nĂ„got som skapar skav inombords och den andre speglar och har intentionen att förstĂ„ den som talar. Jag hjĂ€lper till sĂ„ att processen kommer framĂ„t och att ni hĂ„ller er till era roller, detta gör att samtalet blir djupare och ni bĂ„de hör och förstĂ„r er sjĂ€lva och den andra pĂ„ ett empatiskt och ödmjukt sĂ€tt. 

Intentionen Àr att ni bÄda fÄr bÄde tala och spegla under en session. Ofta upplever man att det kÀnns lÀttare inombords och viljan att skapa kontakt mellan varandra ökar.

Samtalen sker i KrĂ€klingbo pĂ„ Gotland eller online, vilket skapar nĂ€rvaro och fokus. Samtalen varierar i tid, men avsĂ€tt upp emot tvĂ„ timmar, första gĂ„ngen kan vara nĂ„got lĂ€ngre. 2.495 kr per tillfĂ€lle. VĂ€ljer ni att köpa fem samtal vid ett och samma tillfĂ€lle betalar ni för fyra, dvs ni fĂ„r ett samtal gratis.

Sagt om Imagosamtal

”Min upplevelse av Imagoterapin Ă€r mycket positiv. Det Ă€r en bra metod dĂ€r man undviker att hamna i ”angrepp och försvar” och istĂ€llet bjuder in till och skapar möjligheter att skapa förstĂ„else för varandras upplevelser, kĂ€nslor och tankar. Lotta Ă€r en utmĂ€rkt terapeut som ger tydlig vĂ€gledning och guidning i processen. Kan varmt rekommendera bĂ„de terapin och Lotta.”​
”Jag tyckte det var en skön session dĂ€r vi inte behövde tĂ€nka pĂ„ ifrĂ„gasĂ€ttande eller anklagande och sĂ„nt
utan bara lyssna och förstĂ„ den andre.”
”Det kĂ€ndes lugnt, metodiskt och tryggt vilket gjorde att hela upplevelsen kĂ€ndes positiv, ljus, hoppfull och kĂ€rleksfull. Och efterĂ„t kĂ€ndes det som att allt Ă€r möjligt, Ă€ven det som innan samtalet kĂ€ndes omöjligt och svĂ„rt.”
”En bra metod för att vĂ€dra problem utan att hamna i pajkastning.”
KĂ€rleks kollage

SmÄ tips pÄ hur ni kan lyckas

    Kontakta mig