Yoga och meditation
lite här och lite där

Jag håller yoga och meditation lite här och lite där, både på fysiska platser och online. Följ mig gärna på Facebook och Instagram så blir du uppdaterad när saker är i görningen. Eller om du vill att jag kommer till dig t ex din arbetsplats eller kompisgäng och leder yoga så gör jag det med glädje. Jag kan även leda yogan online. De yogaformer jag främst erbjuder är:

Body Love Yoga – en lugn och meditativ yoga. Vi rör oss mellan liggande, stående på knä, stående och sittande i ett inkännande flöde. Vi sluter gärna ögonen för att bättre känna in kroppen genom de olika positionerna. Vi avslutar med vila och meditation.

Yinyoga – vi är i varje position mellan 3-5 minuter för att komma åt bindväven/fascian och på så sätt öka vår rörlighet. Vi använder bolster, klossar och filtar som stöd. Vi avslutar med vila och meditation. 

Restorative Yoga – vi är i varje position i ca 20 minuter för att aktivera vårt parasympatiska nervsystem som bidrar till att vi upplever lugn och ro, fridfullhet. Vi använder bolster, klossar och filtar som stöd för att verkligen kunna vila in i positionen. Vi får ofta en annan tidsuppfattning, 2 timmar kan kännas som 15 minuter.  

Tack till alla er som var med och yogade i Klintehamn och Ljugarn under sommaren 2022. 

ps. vill du lära dig Månhälsningen se här.

Sagt om yogan och meditationen

”Tack för ett skönt pass, precis vad jag behövde idag istället för vanlig träning.”

”Din röst är så lugn och meditativ att jag slappnar av bara jag hör den. Jag tycker om ditt lugn, det gör mig lugn.”

”Nej…det kan inte vara slut redan, det var så skönt!.”

Kontakta mig