Jag håller yoga & meditation lite här och lite där...

Jag håller även yoga och meditation lite här och lite där, både på fysiska platser och online. Följ mig gärna på Facebook och Instagram så blir du uppdaterad när saker är i görningen. Eller om du vill att jag kommer till dig t ex din arbetsplats eller kompisgäng och leder yoga och/eller meditation så gör jag det med glädje. Jag kan leder även gärna yoga och meditation online. De yogaformer jag främst erbjuder är:

Body Love Yoga – en lugn och meditativ yoga. Vi rör oss mellan liggande, stående på knä, stående och sittande i ett inkännande meditativt flöde. Vi låter andningen guida oss genom positionerna och lyssnar varsamt in vår kropp. Vi avslutar med mjuk vila och meditation.

Yinyoga – vi är i varje position mellan 3-5 minuter för att komma åt bindväven/fascian och på så sätt öka vår rörlighet. Vi använder bolster, klossar och filtar som stöd. Vi avslutar med mjuk vila och meditation. 

Restorative Yoga – vi är i varje position i ca 20 minuter för att aktivera vårt parasympatiska nervsystem som bidrar till att vi upplever lugn och ro, fridfullhet. Vi använder bolster, klossar och filtar som stöd för att verkligen kunna vila in i positionen. Vi får ofta en annan tidsuppfattning, 2 timmar kan kännas som 15 minuter.  

Sommaryogan i Kräklingbo på Gotland är lugn, mjuk och meditativ. Varje pass avslutas med meditation. Ta gärna med egen yogamatta och filt, men finns även att låna. Varmt varmt välkommen. Mer information kommer närmare sommaren 2024.  

ps. vill du lära dig Månhälsningen se här, som vi gör i Body Love Yogan. 

Sagt om yogan & meditationen

”Tack för ett skönt pass, precis vad jag behövde idag istället för vanlig träning.”

”Din röst är så lugn och meditativ att jag slappnar av bara jag hör den. Jag tycker om ditt lugn, det gör mig lugn.”

”Nej…det kan inte vara slut redan, det var så skönt!.” 

Kontakta mig