Längtar du efter att stå i ditt magiska ljus & leva i en härlig kärleksrelation med dig själv?

Online kurs i 8 veckor med möjlighet till fyra individuella samtal. Du startar när du vill.

Jag vänder mig till dig som djupt inom dig vet ditt värde, men som ger mer till andra än dig själv. Som är bra på att anpassa dig, fixa och trixa, men det blir också på din egen bekostnad. Som känner dig frustrerad. Irriterad. I obalans. Orolig. Trött. Maktlös. Som upplever att du är vilsen, som att du förlorat dig själv. Och som inom dig bär på en längtan att våga göra val som känns rätt för dig. Som känns äkta och sanna. Som får dig att mjukna, blomstra och stråla. Och du känner att du behöver hjälp för att lyckas.

Under åtta veckor får du veckovisa inspelningar med mig, ca 15 minuter, som innehåller samtal och övningar för att komma i kontakt med det mjuka, fridfulla och sanna inom dig och runt dig. Du kommer inse hur tankar, känslor, erfarenheter och behov påverkar dig. Och även få en djupare förståelse för hur lagen om attraktion fungerar och hur du får den att arbeta för dig.

Dessutom får du veckovisa inspelningar med meditationer som du kan låta dig guidas av dagligen under den innevarande veckan för att landa i det mjuka och lugna inom dig.

Och jag rekommenderar att du varje dag ger dig en stunds stillsam reflektion med din vackra anteckningsbok, som du införskaffat för programmet, där du skriver ner dina tankar, känslor och insikter.

 Du kan också köpa till fyra individuella samtal med mig på telefon eller Zoom på vardera en timme, som du bokar in under de åtta veckorna när det passar dig och dina behov. Här får du möjlighet att ärligt och uppriktigt berätta vad du brottas med och vad som fungerar, du får genom det insikter och upptäcker valmöjligheter.

Resultat som du kan förvänta dig är: Med grunden i detta finner du din inre mjukhet och det som är sant för dig. Du finner din inre styrka och livskraft, en inre styrka och kraft som gör dig modigare och mer livsglad. Du finner mer av ditt syfte, som gör att livet känns värdefullt och meningsfullt. Och du vågar göra förändringar i ditt liv som du vet att du behöver göra för att leva mer sant, ärligt och kärleksfullt med och mot dig själv. 

Pris och investering är: 1995 kr för 8-veckors online programmet. 3995 kr för 8-veckors online programmet inklusive 4 individuella samtal.

Klingar det an i dig, vill du vara med? Du är så varmt välkommen! Hör gärna av dig på mail – både för att boka din plats eller om du undrar något.