Varmt vÀlkommen till en hÀrlig helg
"Landa i dig sjÀlv & upplev mer magi i livet"
pÄ södra Gotland

Dagarna omsluts av vÀrme och varsamt hÄllande med lugn yoga, meditationer, samtal, ljuvlig mat och fika. Det blir övningar som ger dig nya insikter, höjer din intuition, stÀrker din inre röst och ger dig större klarhet framÄt.

Du kommer Àven ha egen tid för t ex reflektion, promenad eller havsbad.

Vi bor i ett alldeles eget stort hus med en hĂ€rlig, lite vildvuxen trĂ€dgĂ„rd. Huset ligger lantligt nĂ„gon kilometer frĂ„n Eke kyrka och havet pĂ„ södra Gotland. 

VĂ€lkommen pĂ„ torsdagen frĂ„n kl. 16. Det blir en lugn eftermiddag och kvĂ€ll med yoga, meditation, middag och fina  samtal i vĂ„r matsal. KvĂ€llen avslutas med gemensam kvĂ€llsmeditation. 

Morgnarna erbjuder yoga och meditation frĂ„n kl. 8.30 pĂ„ fredagen och lördagen och kl. 8 pĂ„ söndagen. Vi dukar fram kaffe, te och frukt strax före kl. 8. Brunchen serveras i anslutning till yogan och dĂ€refter har du egen tid pĂ„ fredagen och lördagen fram till kvart över tvĂ„,, halv tre dĂ„ det goda fikat Ă€r framdukat. 

Eftermiddagarna erbjuder övningar  och samtal som ger dig nya insikter, höjer din intuition och stĂ€rker din inre röst. 

FramĂ„t kvĂ€llen bjuder vi pĂ„ god, njutbar middag som Linda har tillagat med kĂ€rlek och vi har fina samtal. Vi skiljs Ă„t för kvĂ€llen efter en lugn meditation i vĂ„r yogasal. 

Vi kommer Ă€ven ge tid och eftertanke till vad du kan ta med dig frĂ„n helgen för att uppleva mer klarhet och magi i livet. 

Efter söndagsbrunchen som vi intagit i lugn och ro hjÀlps vi Ät att med gemensamma krafter och meditativ sinnesstÀmning Äterskapa huset och Ätersamlas i yogasalen för reflektion innan vi skiljs Ät kl. 13.30.

Pris och innehĂ„ll 3 850 kr, del i dubbelrum med eget badrum och helpension. I huvudsak vegetarisk kost och fisk. All yoga, meditation och övningar. AnmĂ€lningsavgift 1 200 kr betalas i samband med bokningen, resterande belopp betalas tvĂ„ veckor före ankomst.

Eventuellt enkelrum mot tillĂ€gg, beror pĂ„ antal deltagare, 1 500 kr. 

Vi genomför helgen vid minst fyra, max Ă„tta deltagare. 

Tips för dig som kommer frĂ„n fastlandet Ă€r att ta bĂ„ten som avgĂ„r frĂ„n NynĂ€shamn kl. 11.25 med ankomst kl. 15 i Visby. Vi föreslĂ„r retur pĂ„ söndag kl. 16 alternativt kl. 19.50. BĂ„ten frĂ„n Oskarshamn avgĂ„r kvĂ€llen före och du kan bo en natt i Visby. Vi hjĂ€lper gĂ€rna till med förslag pĂ„ boende. HĂ€r kan du boka din bĂ„tbiljett Destination Gotland

Meddela gĂ€rna om du kommer med bil och kan ta med dig nĂ„gon frĂ„n Visby eller om du kommer utan bil och önskar samĂ„kning. Det gĂ„r Ă€ven att ta lokalbuss och bli hĂ€mtad/lĂ€mnad i Havdhem.

Varmt vĂ€lkommen hĂ€lsar Lotta, Jennifer och Linda. 

Kort om oss: Lotta, KĂ€rleksfulla Relationer – Leder yogan och meditationer. Lotta vĂ€rnar om att vi lever sant och Ă€rligt med och mot oss sjĂ€lva och guidar dig att komma i kontakt med din inre goda röst.

Jennifer Eriksson – Leder övningar i intuition och inre utveckling. Hon fann sitt kall i hypnosterapin 2017 och har efter det Ă€ven utvecklat sin medialitet. Hon ser sig sjĂ€lv som en sjĂ€lskatalysator som hjĂ€lper mĂ€nniskor att rensa ut de undermedvetna blockeringarna sĂ„ att sjĂ€l och hjĂ€rta kan fĂ„ plats fullt ut.

Linda GĂ„rdarv  – Kvinnan som brinner för god mat och hĂ€lsa. Hon gillar nĂ€r det hĂ€nder saker. Förutom att hon Ă€r utbildad kock och kostrĂ„dgivare Ă€r hon verksam som coach och rĂ„dgivare i flera olika branscher. Hennes mat gĂ„r ingen förbi, kan vi lova. Lindas företag Ă€r Confidence & Victory AB.

Sagt om KÀrleksfulla Relationer yogahelg/retreat vÄren 2022 & 2023

"Tack för en super mysig helg med kunskap och glÀdje."


"Fantastisk!"

"Andrum, en möjlighet att umgÄs med mig sjÀlv i ett vi."

"Tack för fina och mysiga, vĂ€lgörande dagar ❀❀"

"Åkte frĂ„n Grötlingbo stĂ€rkt med kĂ€nslor av glĂ€dje, rikedom, vĂ€rme, lugn och en stark tro pĂ„ mig sjĂ€lv ❀"